sâmbătă, 14 martie 2009

Urat moment..


Poate va intrebati de ce urat moment?! Nu pentru mine, Slava Domnului eu sunt fericit:X si in acelasi timp iubesc! Este pentru o persoana apropiata mie:) care zilele astea a trecut prin momente mai putin placute:( probabil in momentul acesta uraste telefonul mobil, de ce? pentru ca un simplu telefon a stricat o zi intreaga si urmatoarele ce urmau sa vina. Din momentul in care a primit acel telefon totul s-a schimbat in viata lui. a fost o intorsatura de 90 grade:)) dintr-un foc a ramas fara telefon, fara alt telefon, fara bani de buzunar, fara cel mai pretios obiect calculatorul:(( deci zilele lui sunt numarate pana la sfarsitul lunii, dupa aia o sa-si ia adio si de la internet:)>>> Cum spuneam "urat moment" daca nu vreti sa treceti prin asemenea momente eu va sfatuiesc sa mergeti la scoala sa nu chiuliti..Acest post' este pentru viteazul ratacit, nu pe la ora prin oras cu fetele:)) si drept rasplata acuma face sacrificii mari sa indrepte lucrurile..:-)

Slaba sau mai plinuta?


Va spun eu cum este mai bine!!!

Noi barbatii adoram femeile mai plinute? Din cauza ca ne excita!(Eu raman neutru la discutia asta). In genaral barbatii isi doresc o femeie mai voluptoasa, sa aiba sani mari, un fundulet bombat, solduri generoase. NU vrem o femeie slabuta pt ca nu este asa jucausa ca una durdulie!! Sa va spun ceva ce nu stiti, femeile mai plinute dau nastere unor copii mai isteti datorita cantitatii optime de acizi Omega 3 prezenta in organism;) (este ca nu stiati asa ceva!?). Sa nu confundati femeile voluptoase cu cele grase, diferenta intre ele se face prin talie. Poti sa ai 70 kilograme si sa arati bine, dar raportul intre talie solduri si bust este unul echilibrat.

Ce vor barbatii?

- 40% din barbati viseaza la o femeie plinuta cu sâni mari
- 15% îsi doresc un manechin, dar nu considera silueta drept una apetisanta
- 38% vor femei usor plinute, cu fundul bombat si sâni generosi, dar nu mari
- 58% sunt fericiti când partenera s-a mai îngrasat
- 77% din barbati nu vor sa îsi lase partenerele sa slabeasca

In concluzie "uita de diete si invata sa-ti iubesti rotunjimile!"
Femeia mai plinuta este mai draguta!:-)

vineri, 13 martie 2009

Barbatul ideal pentru femei..


Exista barbatul ideal?

Vreau sa stiu cum ar trebui sa fie barbatul ideal pentru femei? Nu vreau un raspuns de genul "tu esti Anderkull" pt ca eu nu sunt ideal, sunt "LEGENDAR":)) Vreau sa aud parerea fiecareia in parte, sa vad la ce Fat Frumos visati:)) Ce v-ar face fericite intr-un cuvant sa ai o viata roz.
*Daca totul ar fi roz, este posibil sa intri intr-o stare de rutina care sa te faca sa fii nemultumita? Dupa parerea mea si micile certuri au uneori farmecul lor. Este posibil ca barbatului ideal pentru tine sa nu reprezinte nimic pentru alta persoana?

Astept raspunsuri si comentarii !!!

Patul Baldachin, "patul de printesa"

Este perfect! nu am comentarii la adresa patului Baldachin..Astep sa probez unul...(sa dorm, nu va ganditi la tampenii).

Pentru cele mai sensibile fiinte "Femeile"


Daca tot am fost acuzat ca am scris despre femei urat, m-am gandit sa vin cu o postare dedicata lor. Poate asa imi voi mai spala din pacate:P Tot am observat ca multe fete nu stiu sa se imbrace!!! Si cand vezi o tanara fetitza care se imbraca aiurea ti se face mila:P Deci voi veni cu o mana de ajutor pentru voi "cele mai sensibile fiinte de pe pamant".
Sa incepem cu inceputul..BIJUTERIILE, sunteti moarte dupa ele daca ar fi dupa voi v-ati cumpara in fiecare zi cate un sac! ce rost are sa aveti cu sacul daca nu stiti in mare parte sa le asortati..

Niciodata nu.."combinam metalele pretioase cu lemnul sau glabonturile" "nu purtati mai mult de doua inele la o mana" "nu combina un inel cu piatra mare cu un medalion cu piatra mare"

Casual, te-ai imbracat cu o pereche de jeansi, un tricou si ai plecat la servici, scoala sau oras? Este momentul cel mai bun pentru a cauta in "cutia cu minuni" cauta o bratara lata, compacta si colorata, cu cercei rotunzi, din plastic sau din lemn, si o esarfa pe masura. Atentie!!! pietrele pretioase (sau doar stralucitoare), fie si de dimensiuni reduse trebuie lasate acasa. La fel si gablonturile cu flori. DAR DACA AM SPUS CA TREBUIE LASATE ACASA BIJUTERIILE DE DIMENSIUNI MICI SA NU CREDETI CA TREBUIE LASAT SI INELUL DE LA IUBIT!!!

O tinuta sport, la tinuta sport nu se poarta nici un fel de bijuterie, dar voi femeiele cum sunteti incapatanate:P Eu va sfatuiesc sa purtati o pereche de cercei mici, un lant la baza gatului si un ceas. Este neaparat ca bijuteriile sa fie din metale pretioase. O tinuta sport inseamna fie ca mergi la sala, fie ca alegi varianta pentru miscare. Asa ca accesoriile nici nu trebuie sa te deranjeze, dar nici sa se oxideze. Este interzis sa porti bijuterii mari, lungi, lanturi voluminoase!!!


Sper ca tot ce am scris sa va fie de folos...si daca nu este lasati comentarii...:P


joi, 12 martie 2009

Istoria prezervativului

“Caciulita” are 3259 de ani. Si ce bine se tine!
“Iubito, ai incredere in mine!”. Ihi. Asa a facut mama ta patru copii si muuulte intreruperi de sarcina.

Tot asa “infloresc” infectiile cu transmitere sexuala. Cu muuulta incredere. Si cu jena ta de a “impune” acest accesoriu “frustrant” pentru barbatia lui. Schimba placa: spune-i o poveste de adormit suspiciunile.


Daca tot scriu tampenii pe blog, acuma am scris o tampenie educationala!!:))

lozul castigator pentru un rrom


Am citit in libertatea ca un roman de etnie rroma a castigat 500.000 euro la loz razuibil:)) daca am inceput sa le luam banii italienilor si la loz, cred ca vor face spume:)) romanul nostru de etnie rroma a declarat ca vine in romania nu mai sta in italia, probabil se teme sa nu-l omoare italienii cu bataile:) Stau si ma gandesc daca vine in romania cate corturi o sa-si ridice? cate case cu zeci de mii de turnulete:)) O sa-i cante salam toata noapte:)

O zi frumoasa!


Buna seara! Vreau sa le multumesc celor care au intrat pe blogul meu si au lasat comentarii la tampeniile mele:D ma bucur ca ati raspuns la sondajele mele:)

In mare parte astazi am ars'o aiurea prin oras..ce vreau eu sa va spun este ca plimbandu-ma prin oras am observat ca lumea nu este afectata de criza!!! ca de 2 luni tot se vorbeste de ea(recesiunea), plin de masini, blocaje, oameni nervosi(ceva normal in capitala, deci o zi normala fara sa fim afectati de CRIZA), nu sp ca am fost in unirea center:)) vreau sa spun ca intrarea in magazin se facea f greu din cauza puhoiului de oameni care ieseau si intrau in magazin, asta da dovada ca noi romanii o ducem bine nu suntem afectati:) Din punctul meu de vedere e un lucru bun sa nu ne gandim la recesiune:)
Va doresc o seara buna si ne mai auzim noi:*:*:*


miercuri, 11 martie 2009

Totul este transparent..

Fiind prima mea postare pe Blog m-am gandit ca trebuia sa fie ceva interesant, dar nu am gasit nimic interesant in momentul de fata, pe viitor cu siguranta voi posta lucruri interesante, distractive. Dar pentru inceput m-am gandit sa vorbesc despre lucrurile care nu se vad dar se simt si aici fac referire la dragoste pentru ca unii dintre noi nu sau intalnit cu ea. Cand veti citi poate in gandul vostru veti spune ce este cu AnderKull? oare este amorezat? sau tampit? Si raspunsul meu este da amorezat nu tampit:-)!!! Am descoperit dragostea!
Pot scrie cateva citate de dragoste de diferiti autori.

  1. Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata. - John Gay
  2. Cand iubesti puternic, gasesti intotdeauna ceva nou in persoana iubita. - Pascal
  3. Daca vrei sa fii iubit, iubeste. - Seneca
  4. Dragostea ii face pe oameni sa se simta egali. (F. Dostoievski)
  5. Viata fara dragoste este ca pamantul fara soare (Anderkull)