luni, 15 iunie 2009

10 lucruri care ii descalifica pe barbati!!!


Dupa ce am postat cele 8 lucruri despre femei, toate mi-au sarit in cap, si imi reprosau ca nu este adevarat si le-am sp sa-mi sp ce lucruri ii descalifica pe barbati..don'soarele:)) au gasit 10 lucruri despre noi:))

1. Barbatii vor doar sa-si satisfaca dorintele animalice. Ii doare undeva ca am si eu chef sa fiu alintata, sau sa-mi ofere un preludiu decent... Daca ar putea sa vina de la munca, sa-si dea drumul si sa adoarma, ar fi perfect pt el.

2. Cat tupeu are sa cerseasca o felatie, in conditiile in care nu a avut decenta sa faca macar un dus inainte.

3. I se pare ft tare sa-i inghit toate secretiile corporale. Nu isi da seama ca nu-mi place? Barbatii ar trebui sa inteleaga ca nu toate femeile vor sa...meaga pana la capat. Si n-ar trebui sa le forteze.

4. Ce naiba face asta??? Imi maseaza amigdalele cu limba? Stiam ca barbatii care habar n-au incearca sa-ti bage limba cat mai adanc in gat, sperand ca-ti place. Dar chiar asa?

5. Sa uite de prezervative e probabil cel mai penibil incident care i se poate intampla unui barbat. Ce conteaza ca femeile au genti mari? Prezervativul e obligatia lui!

6. La motorul unei masini are rabdare. Il ia incet, il drece, il unge, il bibileste, face tot ce trebuie la inceput pt a-l porni. Cu alte cuvinte, se pricepe de minune la preludiu, insa nu si cand vine vorba de femei. E chiar asa greu sa priceapa ca vreau un preludiu temeinic, care sa ma ajute sa pornesc mai ceva ca un motor bine uns?

7. Sanii mei nu sunt un aluat de framantat. Stiu ca sunt fascinanti, dar asta nu inseamna ca trebuie sa traga de ei ca de plastelina.

8. Uneori se comporta de parca o partida de sex e o misiune ce trebuie indeplinita neaparat dupa o zi istovitoare de munca. Ma enerveaza asta. Nu-l obliga sa mi-o traga daca n-are chef.

9. Uneori insista prosteste. Daca el si-a dat drumul, si vede ca eu nu reusesc, de ce naiba nu schimba tactica? Insista in acelasi mod, cand, cu un pic de imaginatie, m-ar duce imediat la orgasm.

10. Ce mitocan! M-a privit si cica a facut o gluma: "Dar ai mancat bine in ultima vreme...". Adica m-am ingrasat. Arat hidos?

duminică, 14 iunie 2009

8 lucruri care le descalifica pe femei!


Tot ce scrie aici sunt parerile unor barbati! Eu sunt neutru la ce scrie aici...vreau sa va conformati!

1. Sta pe spate ca un peste mort, in timp ce eu muncesc de zori si pentru a-i oferi satisfactie deplina. E plictisitoare si n-are pic de imaginatie.

2. Nu are chef de sex. Are o fata de zici ca mi-am facut o favoare sa si-o traga cu mine si ca acuma regreta. Parca se gandeste ca mai bine se ducea la o cafea in mall decat sa se afle in patul meu. Daca nu are chef de sex, mai bine spunea de la inceput si n-o obliga nimeni..n-o violam. sau...? hi hi.

3. Habar n-are de felatie si nici ce sa-mi faca sa ma simt si eu bine. E chiar un dezastru, pentru ca se crede experta si nu reuseste decat sa-mi rontaie penisul. Femeile astea, care nu stiu cum sta treaba cu felatia, ar trebui sa deschida...gura, sa intrebe si abia apoi sa se apuce de treaba.

4. Bai nene. Ne-am tras-o o singura data, a fost acceptabil si deja isi face planuri de viitor si imi vorbeste de copii? ea nu stie ca asta este cea mai mare greseala a unei femei la inceput de relatie: sa aleaga nume posibile pentru bebelus, in loc sa stea linistita si sa savureze momentul.

5. Eu vreau s-o tavalesc si ea se teme ca lenjeria-i pretentioasa de pat se va murdari daca transpir pe ea. Ce barbati o fi avut femeia asta pana acuma, de nu stie ca aceia care nu dezamagesc in pat, de obicei transpira. In plus, traim in sec 21, exista masini de spalat si femeile nu mai trebuie sa stea cu orele la rau sa spele rufe.

6. Mi-as dori sa ma dezbrace. Fată asta chiar nu-si da seama ca mi-ar placea s-o vad mai indrazneata? Ea nu s-a uitat la filme niciodata? Chiar are de cand sa stea ca moarta si sa fac eu totul? Vreau sa-i vad pasiunea, sa "rupa" de pe mine si sa inceteze sa mai fie timida si retinuta. Dar daca ar face asta, as fi al ei pe veci...

7. Barbatilor nu le place sa fie stresati. Inca de la scoala generala ar trebui sa le explice acest lucru tuturor fetelor. E cumplit... de-abia te desparti de ea si incepe cu teroarea sms-urilor. Oare n-ar putea sa se gamdeasca de 2 ori inainte?

8. Ce schimbare! Urasc schimbarile. Cand am cunoscut-o era o bestie. Asta m-a si atras la ea, ca era imposibil de strunit. Si acuma? ce s-a ales din fiara mea? A devenit o plangacioasa. O femeie care incepe sa boceasca dupa o partida salbatica de sex, doar pentru ca i-am rupt bluza de 200 de lei, pe care tot eu i-am cumparat-o. Daca o tine tot asa, simt ca ma va scoate rau din minti si risca sa ramana singura.

"Hooray! Hooray! It's a Holi-Holiday "