luni, 15 iunie 2009

10 lucruri care ii descalifica pe barbati!!!


Dupa ce am postat cele 8 lucruri despre femei, toate mi-au sarit in cap, si imi reprosau ca nu este adevarat si le-am sp sa-mi sp ce lucruri ii descalifica pe barbati..don'soarele:)) au gasit 10 lucruri despre noi:))

1. Barbatii vor doar sa-si satisfaca dorintele animalice. Ii doare undeva ca am si eu chef sa fiu alintata, sau sa-mi ofere un preludiu decent... Daca ar putea sa vina de la munca, sa-si dea drumul si sa adoarma, ar fi perfect pt el.

2. Cat tupeu are sa cerseasca o felatie, in conditiile in care nu a avut decenta sa faca macar un dus inainte.

3. I se pare ft tare sa-i inghit toate secretiile corporale. Nu isi da seama ca nu-mi place? Barbatii ar trebui sa inteleaga ca nu toate femeile vor sa...meaga pana la capat. Si n-ar trebui sa le forteze.

4. Ce naiba face asta??? Imi maseaza amigdalele cu limba? Stiam ca barbatii care habar n-au incearca sa-ti bage limba cat mai adanc in gat, sperand ca-ti place. Dar chiar asa?

5. Sa uite de prezervative e probabil cel mai penibil incident care i se poate intampla unui barbat. Ce conteaza ca femeile au genti mari? Prezervativul e obligatia lui!

6. La motorul unei masini are rabdare. Il ia incet, il drece, il unge, il bibileste, face tot ce trebuie la inceput pt a-l porni. Cu alte cuvinte, se pricepe de minune la preludiu, insa nu si cand vine vorba de femei. E chiar asa greu sa priceapa ca vreau un preludiu temeinic, care sa ma ajute sa pornesc mai ceva ca un motor bine uns?

7. Sanii mei nu sunt un aluat de framantat. Stiu ca sunt fascinanti, dar asta nu inseamna ca trebuie sa traga de ei ca de plastelina.

8. Uneori se comporta de parca o partida de sex e o misiune ce trebuie indeplinita neaparat dupa o zi istovitoare de munca. Ma enerveaza asta. Nu-l obliga sa mi-o traga daca n-are chef.

9. Uneori insista prosteste. Daca el si-a dat drumul, si vede ca eu nu reusesc, de ce naiba nu schimba tactica? Insista in acelasi mod, cand, cu un pic de imaginatie, m-ar duce imediat la orgasm.

10. Ce mitocan! M-a privit si cica a facut o gluma: "Dar ai mancat bine in ultima vreme...". Adica m-am ingrasat. Arat hidos?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu