miercuri, 10 februarie 2010

Zi de cacat..

...nici nu stiu cu ce sa incep...incep prin a dedica poza unei profesoare din comisia a-2 care mi-a sp ca licenta mea este prea groasa, am prea multe pagini! toata sanatatea i-o doresc...nu mai stiu ce sa sp..probabil daca era alt nume pe licenta era de nota 10..dar din pacate era a mea...Anchidin Andrei Ionut si din cauza asta nu s-a putut da o nota mare. Toti profanii sp ca nu tin cont de nimic, nu-i intereseaza ca esti Anchidin sau ca esti altcineva..nota este nota cand o meriti...dar la Romano-Americana ETII. nu este asa, notele se dau dupa om..

În general totul este bine, doar ca totusi nu este bine...cand aveam pe langa noi asemenea profesori..daca nu se inteleg intre ei nu trebuie sa se razbune pe studenti...In concluzie unele profesoare sunt 2 la numar sunt de tot cacatul miroase dupa ele...”BABELE” sa stea acasa cu nepotii sa lase pe altcineva mai tanar sa predea. Mirosul lor este a ”naftalina” sunt expirate si se dau mari...ca sunt profesori univ.dr...in concluzie esti un nimeni..vorba unor studenti...”Vaca a fost, Vaca a ramas”!!!

Eu ii doresc sa-i fie tarana usoara!


o seara buna! ne mai auzim si in zilele urmatoate.

marți, 9 februarie 2010

A trecut un an...


...de cand nu am mai scris:) sau intâmplat multe lucruri in anul ce a trecut, unele bune, altele rele și așa mai departe. Viața nu este roz..nici daca ne straduim nu o putem face, dar cu toate acestea mergem mai departe pentru ca asa ne este menit. In rest ce sa mai sp...sunt ok imi traiesc viața. De 2 zile in CAPITALA este zapada ca in basme:) off..nu se mai termina iarna asta..vreau caldură, vreau sa vad lumea cu zambetul dezghețat..VREAU SĂ VINĂ PRIMAVARA!!!

Maine voi mai trece printr-o mică furtună..dupa ce mă va spăla ploaia voi uita de toate neplăcerile prin care am trecut:) si o sa revina totul la normal...te voi smulge si din mintea mea.
Tot ce pot spune este ca: ”M-am indragostit prea repede de tine, te iubeam inainte sa accept ca mă indragostisem de tine, te adoram in momentul in care mi-ai sp ADIO!”