vineri, 5 iunie 2009

2 zile..

2 zile in care am asteptat ceva..2 zile in care am sperat ceva..2 zile in care m-am gandit..2 zile de cand nu mai pot zambi..2 zile de cand nimic nu s-a mai intamplat..2 zile de nepasare..din nou o seara alba pentru mine, din nou ma apasa unele ganduri ce ma bantuie de ceva vreme, din nou meditez la ceva mai bun, frumos, fara suparari, fara praf, fara zambete ratacite..voi pune "." O seara buna..

joi, 4 iunie 2009

Fara somn, nefericit, abatut etc..


este trecut de ora 00:00 de aproximativ 42 min:) nu am somn am avut o zi mai putin placuta..pt a ma relaxa voi incerca sa scriu pe blog..nu prea stiu ce sa scriu?! prin capul meu trec multe ganduri unele placute altele neplacute..ganduri ce nu-mi fac bine, imi dau o stare ciudata. Nu am crezut ca vor veni aceste zile triste, pt ca eu nu sunt obisnuit cu asemenea stari..sau poate a dat gripa porcina ca tot umbla vorba prin sat:)) se spune ca gripa s-a plimbat cu taxiul prin capitala:)) asta nu ma ingrijoreaza pt ca eu ma deplasez cu transportul in comun:)) am anumite nelamuriri care ma consuma:( nu am aflat cum face o muta cand are orgasm?!:D cine stie vreau sa-mi sp si mie..care este definitia tristetii? poate intr-o buna zi voi afla si eu..am observat ca oamnenii nu mai au putere sa zambeasca, lumea devine din ce in ce mai trista, mult mai rea..dar daca ai curajul sa rupi un zambet in marea de lume ce o intalnesti la metrou in ratb se uita ciudat la tine..nu inteleg de ce? trebuie infiintata o zi nationala a tristetii:) macar sa stim o treaba..de ce se schimba lumea? de ce totul isi pierde culoare? de ce viata fara persoanele dragi nu are culoare...de ce? de ce oare eu nu pot sa dorm? de ce scriu tampenii? si de ce plm nu ma intelege cineva:D inchideti ochii la greselile facute..sunt obosit, epuizat, terminat...de aglomeratie:D sa nu uitati dragostea pe primul loc!!! sau nu:)) pa si pu la revedere:))

duminică, 31 mai 2009

BAU :-)

Am revenit! A trecut ceva vreme de cand nu am mai scris ceva pe BLOG..Si m-am gandit sa scriu din nou tampenii:D Sunt intr-o perioada mai grea, sentimental nu stau chiar asa bine, sunt in plina sesiune, am de sustinut o licenta, trebuie sa ma angajez dar din cauza crizei este tot mai greu etc..In rest sunt bine sanatos am mai slabit 2kg sunt in grafic:D:D
!!!O Zi Frumoasa