luni, 18 octombrie 2010

Love takes time...

...voi incepe cu "Dragostea poate fi minunata, dar de asemenea poate fi foarte distructiva. Ea poate sa faca oamenii sa minta, sa însele sau chiar sa omoare. - Dave Barry" ...cred ca am ales un inceput bun.
Am si eu o definitie pentru dragoste si incepe asa: un vis, o emotie, o daruire pentru persoana iubita, un sentiment aparte, nu mai vreau sa o dau in diverse, dar traim sa descoperim dragostea, de cand te nasti primesti acel sentiment de dragoste;)
"Love Takes Time" de ce..? simplu...dragostea e pe cale de disparitie, precum bufnita si castorul blanos:). Nu!!!..te arunca sa-ti arati sentimentele fatza de cineva...pt ca nu se merita! esti intr-o capcana numita "dragoste falsa" ai impresia ca este totul roz! bla bla...gata! nu mai vreau sa aud de acest cuvant..sau mai bine spus cuvinte...dragoste,iubire, iubitul/iubita si alte alintaturi:)) pt mine aceste cuvinte sunt puse pe lista neagra..viata e frumoasa fara complicatii..Eu cred ca merita sa alergi macar o data in viatza pentru acest sentiment...cat esti cumprins de febra acestui sentiment pot spune ca este minunat;)
si pentru incurajare FUCK LOVE!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu